Home
Ik heb een vraag!

 
Naam:
E-mail:
Telefoon:
Vraag / opmerking
Welkom op de website van Stichting Belangengroep Lierop.
 
Stichting Belangengroep Lierop is er voor iedere Lieropse inwoner. De Belangengroep is het platform en aanspreekpunt voor inwoners, lokale verenigingen en instellingen en organiseert hiervoor vier keer per jaar een openbare vergadering.
 
De Belangengroep is initiatiefnemer of stimuleert sociaal culturele activiteiten, maatschappelijke acties en andere activiteiten en maakt deze onder voorwaarden financieel mogelijk.
 
Ook is de Belangengroep adviesorgaan en gesprekspartner voor de gemeente Someren met betrekking tot zaken die Lierop aangaan. Om zodoende het welzijn en het algemeen belang van (de inwoners) van Lierop te behartigen en bevorderen.


 
Samen voor Someren
17-03-2019

Samen voor Someren vraagt u een bijdrage te leveren aan het boek ‘Samen voor Someren’. Dit idee is gelanceerd op het platform www.samenvoorsomeren.nl en door de werkgroep omarmd. Met dit boek wil de werkgroep een ode brengen aan de gewone Somerenaar. Iedereen kan meeschrijven aan dit boek via de website www.samenvoorsomeren.nl of speciale schrijfsessies.

Iedere dag dragen veel mensen een steentje bij aan Someren. Dit kan op vele manieren. Wat voor velen normaal lijkt is voor een ander heel bijzonder en inspirerend. We willen deze verhalen vastleggen en tijdens het verzamelen gesprekken op gang brengen. Iedereen kan een bijdrage leveren aan het boek over zichzelf of over een ander. Het is dus een unieke kans om je buurman, voetbaltrainer of zangmaatje in het zonnetje te zetten door iets over hem of haar op te schrijven. Het is de bedoeling dat de ingezonden verhalen een bijzonder kijkje gaan geven in de Somerense gemeenschap. Zie voor meer informatie het artikel in ’t Contact.

Heeft u ook een verhaal? Zend het in via de website www.samenvoorsomeren.nl

Op 29 maart is er van 18.30 tot 19.30 uur een preview van een persoonlijk verhaal in de bibliotheek. Iedereen is welkom.

Volg Samen voor Someren op Facebook voor meer info en nieuws.

Lees meer
Lees minder
Reageren
Reacties (0)

Reageren

Sluiten
Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Reactie:

Reacties

Sluiten

Wij zijn benieuwd naar uw mening...

"Het instellen van een werkgroep is een goede manier om de toekomst van de kermis in Lierop veilig te stellen"

Aantal deelnemers: 21

Ja
62%
 
Nee
33%
 
Geen mening
5%

Bekijk ook deze websites eens...

Gemeenschapshuis De Vurherd KBO Brabant Slap Online Lierop Leeft!
Omhoog

Volg ons ook op Facebook!

Contactgegevens Belangengroep:

Stichting Belangengroep Lierop
Postadres:
Vaarsehoefweg 31
5715 RB  Lierop

E-mail: info@belangengroeplierop.nl

Dagelijks bestuur:
Voorzitter:Annette Wilde
Vice-voorzitter:Mark Gofers
Secretaris:Marieke Linders
Penningmeester:Tim Vullings
Copyright: Belangengroep Lierop 2016 • Website laten maken